Click to order
Total: 
ПІБ
Пошта
Телефон
Політика конфіденційності

Інформація, передбачена Вами, є конфіденційною та не передається третьою особою, крім випадків, передбачених законодавством.
  • Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для виконання Вашого замовлення та надання необхідної інформації про стан його виконання.
  • Ваші персональні дані обробляються dimark.com.ua виключно в понятії Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані відповідають вимогам законодавства, що регулюють правовідношення, пов’язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються та використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами та dimark.com.ua. Усі правовідносини, пов’язані з роботою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.
Ви висловлюєте згоду на роботу Ваших персональних даних таким чином:
  • при здійсненні (підтвердженні) Вами заказано на сайті https://dimark.com.ua/, то є при придбанні товарів і/або послуг, шляхом клика в строкі «ЗАМОВЛЕННЯ ПІДТВЕРДЖУЮ»;
  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті https://dimark.com.ua/;
  • при участі в рекламних заходах dimark.com.ua відповідно до правил проведення таких заходів.
  • Такою перечень порядка надання узгодження на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним і узгодженим dimark.com.ua і клієнтом (потребителем) і / або доводиться до сведень клієнта (потребителя).
  • Dimark.com.ua гарантує, що персональні дані будуть зберігатися та оброблятися відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
  • Dimark.com.ua всі необхідні (файли cookie) куки, щоб надати Вам максимально повну інформацію про нас та наших можливостей, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Ваше узгодження з використанням нами (cookies) і отримання Вами всіх файлів cookie, а також можливість відправляти Вам саму свіжу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитися від розсилки або запретити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайса.
  • Якщо у Вас виникли питання щодо конфіденційності, зв’яжіться з нами, напишіть на адресу dimarkcomua@gmail.com.ua